Eerste schoentjes

Duimeland Speciaal heeft super leuke eerste schoentjes van het merk Bobux.

Bij Bobux geloven ze in ‘fase, niet leeftijd’ en Step Ups zijn een mooi voorbeeld van deze filosofie. Ze komen tegemoet aan de behoeftes van kinderen die net leren stappen of voor het eerst alleen stappen.

Als je kindje zijn eerste stapjes zet, zal het niet lang meer duren voordat hij rond het meubilair crost en de wijde wereld daarbuiten gaat onderzoeken. En dan heeft hij zijn eerste stapschoenen nodig. Stapschoentjes zijn iets anders dan loopschoenen, ze zijn echt licht en zeer buigzaam.

In deze fase moeten kinderen nog zonder wankelen leren stappen, en dat is ook te zien aan de vorm van hun voet. Je zult zien dat hun voetjes nog niet gespierd zijn, met een vetlaagje op de zool en dikke vierkante teentjes. Hun wreef en achilles zijn ook nog niet ontwikkeld.

Bobux Step Ups houden altijd rekening met deze voetvorm en ontwikkeling. Met soepele zolen, het beste materiaal en vakmanschap, en ruimte voor voetjes om te groeien en sterker te worden: Bobux Step Ups zijn uitstekend voor beginnende stappers.