Oxo Tot

Oxo Tot

Behalve de leuke en frisse look – is alles van het merk OCO Tot gewoon ook héél handig in gebruik! Zo mogen alle bordjes bijvoorbeeld in de magnetron, hebben de bekertjes een antislip rand en is over elk onderdeel van de producten grondig nagedacht.

Deze lijn is inmiddels een groot succes bij ons in de winkel.

 

Tuitbekers

De tuitbeker is er in 2 varianten: met een zachte- en met een harde tuit. Beide bekers hebben een uitsparing op de bovenkant van de beker, waardoor het neusje niet plat gedrukt wordt als er uit de beker gedronken wordt.

 

Rietjes bekers

De rietjes bekers hebben een amandelvormig rietje dat perfect afgestemd is op een kindermondje. Binnenin is het rietje voorzien van een V-vormig klepje wat een morsvrije afdichting garandeert. Het morsvrije afsluitdekseltje gaat makkelijk open zodat je kindje moeiteloos kan drinken. De rietjesbekers zijn beschikbaar in twee formaten: 180ml en 270ml.

 

Oefenbeker

Verder is er een fijne oefen beker. Deze trainingsbeker (175ml) heeft een transparant inlegstukje met gaatjes rondom dat voorkomt dat je kind ineens te veel drinken binnen krijgt- of dat alles naast zijn mondje belandt. Wanneer je kindje er klaar voor is, klik je het inlegstukje met gaatjes uit de trainingsbeker, en zo krijg je een gewone drinkbeker.