Tommee Tippee – Explora drinkbekers

Tommee Tippee heeft een prachtige en complete lijn drinkbekers.

Het is belangrijk dat je kindje zo vroeg mogelijk leert  drinken uit een beker. Dit is beter voor de ontwikkeling van het mondje en voor het gebit.
Leren drinken uit een beker is voor een baby minstens net zo moeilijk als leren zitten, kruipen of lopen. Het is meer dan iets binnenkrijgen. Het is coördineren en balanceren. Dat is nogal wat voor een kindje van negen maanden, de leeftijd waarop de meest ouders gaan oefenen. Reken maar, er gaat een hoop gemorst en gekliederd worden voor het eindelijk een keertje goed gaat!

Tommee Tippee weet hoe moeilijk leren drinken is en hoe vervelend al dat geknoei is. Daarom heeft Tommee Tippee de Explora Easy drink cup drinkbekers ontwikkeld om kinderen en ouders een handje te helpen. De beker beschikt over grote handgrepen dit maakt het gemakkelijk vast te houden, zelfs met één hand! De zachte drinktuit op deze beker is glad en zacht voor op het tandvlees, zelfs tijdens de periode als ze tandjes krijgen.

De bekers zijn er in diverse uitvoeringen: ze hebben een zachte tuit, een rietje of een ‘nip tuit’ (voor het nemen van kleine slokjes zodat het drinken uit een open beker wordt gestimuleerd, net zoals grote mensen dat doen)

Alle bekers zijn lekvrij, Bisphenol vrij en makkelijk te reinigen!

 

Sporty beker 12+ mnd.