Lansinoh Elektrische Borstkolf – enkel

Lansinoh Elektrische Borstkolf – enkel

Lansinoh’s Enkele Elektrische Borstkolf is ontworpen om te helpen uw kostbare moedermelk efficiënt en discreet te kolven.

De kolf is lichtgewicht en u kunt het apparaat op het lichtnet aansluiten als u thuis bent of batterijen gebruiken wanneer u onderweg bent.

De kolf maakt gebruik van de allernieuwste twee-fasen-technologie en heeft zes verschillende zuigniveaus die uw baby’s natuurlijke zuigen imiteert. De ‘let down’ fase produceert snelle zuigactie die het toeschieten van uw melk stimuleert. De ‘expression’ fase heeft verschillende standen die u voor uw eigen comfort kunt selecteren. Het systeem beschikt ook over een LED-display zodat u kunt kolven in omgevingen met weinig licht. Lansinoh garandeert dat het innovatieve gesloten kolfsysteem voorkomt dat melk in de slangen terecht komt.

Lansinoh heeft een onafhankelijke test uitgevoerd waarbij 9 van de 10 moeders vonden dat de kolf comfortabel, snel en makkelijk te gebruiken is en eenvoudig te monteren en schoon te maken.

De Enkele Elektrische Borstkolf wordt geleverd met Lansinoh’s nieuwe mOmma fles. Deze heeft een wijde hals waardoor de fles compatibel met alle kolven in het assortiment is. Ook meegeleverd is de revolutionaire NaturalWave speen. Deze is klinisch bewezen om aangewende borstvoedingspatronen te handhaven.

 

Eigenschappen:

  • BPA- en BPS-vrij
  • ComfortFit™ zacht siliconen borstschild – voor een veilige afsluitig en comfortabele pasvorm, wat resulteert in efficiënter kolven
  • 6 verstelbare zuigniveaus – met eenvoudig te gebruiken +/- bedieningsknoppen
  • LED-indicator – zodat u precies ziet welke zuig- en fase-instellingen u gebruikt
  • 2-fasen technologie met ‘let-down’ knop – ‘let-down’ fase: snel zuigen om de melkstroom te stimuleren; ‘expression’ fase: langzaam, dieper zuigen om de melkstroom te maximaliseren
  • Snel en eenvoudig kolven – ontworpen om de natuurlijke voedingspatronen van uw baby te imiteren om efficiënt te kolven
  • Eenvoudig te reinigen, monteren en gebruiken – hygiënisch ontwerp gegarandeert dat geen melk in de slangen terecht komt; slangen schoonmaken is niet nodig
  • Geleverd met NaturalWave™ Speen (met dop) – helpt om borstvoedingspatronen te handhaven
  • Pump, Store & Feed – een fles om te kolven, te bewaren en te voeden voor optimaal gebruiksgemak (afsluitingsring om te bewaren & NaturalWave™ speen meegeleverd)
  • Werkt met netspanning en batterijen – 6 AA batterijen (niet meegeleverd)

Prijs: € 119.90