Oxo Tot

Oxo Tot

Behalve de leuke en frisse look – is alles van het merk OCO Tot gewoon ook héél handig in gebruik! Zo mogen alle bordjes bijvoorbeeld in de magnetron, hebben de bekertjes een antislip rand en is over elk onderdeel van de producten grondig nagedacht.

Deze lijn is inmiddels een groot succes bij ons in de winkel.

 

Tuitbekers

Deze beker kreeg een uniek design: de zachte tuit heeft de vorm van een amandel. Op die manier opent de tuit zich onmiddellijk als de lippen van het kindje aansluiten.

Verder heeft de bovenkant van de beker een uitsparing, waardoor het neusje niet plat gedrukt wordt als de beker kantelt. Dankzij het dekseltje kan de beker makkelijk lekvrij mee in de luiertas en dankzij de afneembare greep kan je kindje de beker makkelijk zelf vasthouden!

 

Rietjes bekers

De rietjes bekers hebben een amandelvormig rietje dat perfect afgestemd is op een kindermondje. Binnenin is het rietje voorzien van een V-vormig klepje wat een morsvrije afdichting garandeert. Het morsvrije afsluitdekseltje gaat makkelijk open zodat je kindje moeiteloos kan drinken. D

 

Oefenbeker

Deze trainingsbeker (175ml) heeft een transparant inlegstukje met gaatjes rondom dat voorkomt dat je kindje ineens te veel drinken binnen krijgt- of dat alles naast zijn mondje belandt. Wanneer je kindje er klaar voor is, klik je het inlegstukje met gaatjes uit de trainingsbeker, en zo krijg je een gewone drinkbeker.

 

Self Feeder

Je kan je kleintje veilig laten kennismaken met aardbeien, bananen, … en allerlei andere grote stukken voedsel dankzij de OXO Tot Self-Feeder.
Plaats simpelweg een stukje voedsel in de silicone tuit, en je kindje kan naar hartelust sabbelen en proeven, zonder gevaar op verstikking.

Bevroren voedsel in de Teething Feeder kan dan weer ideaal zijn voor kindjes die tandjes krijgen.

De silicone tuit is makkelijk schoon te maken, en kan helemaal uit elkaar gehaald worden om in de vaatwasser gereindigd te worden.