Opklapbare kinderstoelen

Een kinderstoel gebruik je dagelijks- meerdere keren. Het is dus een ‘meubelstuk’ dat een aantal jaren gewoon bij je interieur hoort. Toch zijn er situaties te bedenken waarbij het fijn kan zijn als een kinderstoel makkelijk en compact weggezet kan worden. Je kan denken aan vakanties, aan het meenemen van de stoel als je op visite gaat of als je wat kleiner behuisd bent. Maar ook als opa en oma zelf een stoel in huis willen hebben voor hun kleinkind is het een ideale oplossing.

Wij hebben van Topmark verschillende kinderstoelen die opklapbaar zijn.

 

Kinderstoel Jess

Deze kinderstoel heeft een groot afneembaar en verstelbaar eetblad en de bekleding is makkelijk afneembaar.
Je kan de stoel zowel hoog (aan de eettafel) als laag (aan de salontafel) gebruiken – doordat de poten heel simpel verwijderd kunnen worden.
Tevens is de stoel daardoor super klein inklapbaar en dus makkelijk op te bergen.
De stoel wordt geleverd incl. een 5-puntsveiligheidsgordel.

Prijs € 65.90

 

 

Kinderstoel Jaden:

Deze luxe kinderstoel heeft meer comfort.  De stoel is heel eenvoudig in hoogte verstelbaar (6 posities) dus kan aan elke tafel worden bijgezet. De rugleuning is in 3 posities te verstellen incl. luie stand. De stoel is makkelijk en klein inklapbaar dus handig op te bergen.
De Jaden kinderstoel wordt ook geleverd met groot afneembaar en verstelbaar eetblad, met 5 punt veiligheidsgordel incl. bodyprotectors, opbergmandje en stoelverkleiner.

Prijs € 109.=

 

kinderstoel Jess hoge stand - sterren kinderstoel Jess lage stand - sterren kinderstoel Jess hoge stand - zilver kinderstoel Jess lage stand - zilver