Meerijdplankjes

Meerijdplankjes

Een meerijdplankje (ook wel 5de wiel genoemd) is ideaal voor je peuter- wanneer de afstand net even te lang is om naast de kinderwagen te lopen. En ook als jij even wil ‘doorlopen’ is het makkelijk: Opstappen en rijden maar!

Duimeland Speciaal heeft diverse meerijdplankjes in het assortiment:

 

  • Kid-Sit™:      

De Kid-Sit™ onderscheid zich van de andere plankjes omdat je peuter hier ook op kan zitten. Het plankje rust op de achter-as en wordt met simpele strips vastgemaakt. Het zitje staat met één ‘klik’ vast op het plankje. Het plankje is ook zonder het zitje te gebruiken. Met de Kid-Sit™ achter de kinderwagen kan je oudste kindje comfortabel meerijden.

Kid Sit        Kid Sit 4        Kid Sit 3        Kid Sit 2

 

  • Bumprider:    

De Bumprider is het meest universele meerijd plankje in zijn soort. De Bumprider is voorzien van een anti slipmat zodat je kindje er niet af kan glijden- en reflectors zodat je van ver al te zien bent. De rubberen wieltjes geven extra meerijd comfort.

De Bumprider past op praktisch iedere buggy of kinderwagen, is zonder gereedschap te monteren en is makkelijk los te halen en te verwijderen (door de 2 knoppen in te drukken), zodat u deze eenvoudig om kan zetten.

bumprider        CRESCENT BARNVAGNAR

 

  •   Bugaboo Bugaboard:

Een handig meerijdplankje voor de Bugaboo Cameleon, Cameleon3, Buffalo en de Bugaboo Donkey. Het plankje is makkelijk en snel achter de kinderwagen te bevestigen.
Voor de bevestiging aan de Bugaboo Donkey heb je een los verkrijgbare adapter nodig.

Bugaboard        Bugaboo Cameleon 7

 

  •  Joolz Meerijdplankje:

Op het Joolz Day Meerijdplankje kan je kindje comfortabel staan en meerijden. Ouders houden genoeg beenruimte over achter de kinderwagen en de Joolz wagen is zelfs op te klappen inclusief het meerijdplankje. Bovendien kan je te allen tijde gebruik blijven maken van de rem.
Wanneer je het plankje niet gebruikt is het makkelijk op te vouwen.

Joolz Meerijdplankje        Joolz meerijdplankje sfeerfoto