Ergobaby Draagzak 360

Ergobaby Draagzak 360

Ergobaby 360 – 4 posities

In de Ergobaby 360 draagzak draag je je kindje in de meest natuurlijke en ergonomische kikkerhouding. In deze draagzak mag je kindje zelfs ‘naar buiten gericht’ op de buik gedragen worden!

De Ergobaby draagzakken worden wereldwijd aanbevolen door o.a. kinderartsen, vroedvrouwen, en osteopaten . En ze zijn beloond met talloze prijzen.

 

1. Ergonomisch voor de baby

De Ergobaby draagzak plaatst de baby in de natuurlijke en ergonomische kikkerhouding, van 3,2 tot 15 kg. Om baby’s van 3,2 tot 5,5 kg in de kikkerhouding te plaatsen, moet je wel gebruikmaken van het (apart verkrijgbare) Baby Verkleinkussen.

De Ergobaby draagzakken zijn uitgerust met een kapje dat de rug en de nek van de baby ondersteunt wanneer hij slaapt en zijn hoofd beschermt tegen wind, lichte regen of zon.

2. Comfortabel voor de ouders

De dikke, zachte heup- en schouderriemen verdelen het gewicht van de baby over de schouders, heupen en rug van de drager. Daardoor kan je je baby dragen zonder zelf hoofd-, nek-, schouder- of rugpijn te krijgen.

De Ergobaby draagzakken zijn ontzettend makkelijk om aan te doen zonder de hulp van iemand anders. En alle riemen en sluitingen zijn verstelbaar, zodat je de Ergobaby draagzak volledig aan jouw lichaam kan aanpassen.

 

Belangrijkste eigenschappen:

 •  Brede heupriem en gewatteerde schouderriemen verdelen baby’s gewicht
 • 4 draagposities: buik (naar binnen én naar buiten gericht), heup en rug
 • Met Baby Verkleinkussen: 3,2-5,5 kg
 • Zonder Baby Verkleinkussen: 5,5-15 kg
 • Baby zit in ergonomische kikkerhouding
 • Diepe voorgevormde zitting, aanpasbaar in de breedte
 • Aanpasbare ruggensteun
 • Aanpasbaar uv-werend kapje
 • Heupriem kan op verschillende hoogtes worden gedragen
 • Makkelijk aan te doen
 • 100% katoen
 • Wasbaar op 30°

 

Ergobaby-360-in-Pure-BlackErgobaby-360-GreyErgobaby-360-Midnight-BlueErgobaby-360-Dewy-GreyErgobaby-360-Dusty-BlueErgobaby-360-Zwart-CamelErgobaby-360-Azure-BlueGeboorte-pakket-360-GreyGeboorte-pakket-360-zwart

 

Met het Baby Verkleinkussen, kan je de Ergobaby draagzakken vanaf de geboorte gebruiken. Het ondersteunt de billen, de rug en het hoofd van de baby, en plaatst hem hoger in de draagzak.

In het Baby Verkleinkussen zit een uitneembaar ondersteuningskussen. Dat kan je eruit nemen voor baby’s die groot genoeg zijn, maar nog steun nodig hebben. Of je kan het ondersteuningskussen alleen gebruiken voor baby’s die geen steun meer nodig hebben, maar nog niet hoog genoeg zitten in de Ergobaby draagzak. Je baby moet steeds hoog genoeg zitten om zijn hoofdje te kunnen kussen.

Gebruik het Baby Verkleinkussen voor baby’s van 3,2 tot 5,5 kg, totdat ze hun hoofd zelfstandig rechtop kunnen houden én groot genoeg zijn om zonder het Baby Verkleinkussen de kikkerhouding te kunnen aannemen in de draagzak. Dat is meestal rond 5,5 kg (4-6 maanden).

 

Kijk HIER voor een filmpje over de 360 carrier. (vanaf +/- 5.5 kg)

Kijk HIER voor een filmpje over de 360 carrier met gebruik van het verkleinkussen. (vanaf 3.2 tot 5.5 kg.)