Bugaboo accessoires

Bugaboo heeft diverse accessoires voor bij de kinderwagen.
Hieronder een aantal kort beschreven:

 

Bugaboo aanvullende bekledingset:

Geef je kinderwagen een nieuwe look door de kleur van je Bugaboo Cameleon³, Bugaboo Buffalo of Bugaboo Donkey te veranderen!

Met een nieuwe kleur zonnekap en wiegdekje maak je je wagen weer helemaal anders:  voor een ander seizoen, een nieuwe baby of gewoon voor de verandering!

Verkrijgbaar in de kleuren
Bugaboo Cameleon: off-white, zand, oranje, rood, roze, koningsblauw, petrolblauw, zwart.
Bugaboo Donkey: off-white, zand, rood, roze, koningsblauw, zwart.

 

Bugaboo voetenzak:

De Bugaboo Voetenzak is gemaakt van waterafstotend materiaal en  houdt je kindje lekker warm.

Verkrijgbaar in de kleuren: off-white, zand, geel, oranje, rood, roze, petrolblauw, koningsblauw, donkerbruin, donkergrijs, zwart.

 

Bugaboo seat liner:

De zacht gewatteerde seat liner houdt je kind koel op warme dagen & comfortabel het hele jaar door.

Met de ademende seat liner kun je jouw Bugaboo kinderwagen verder personaliseren met een beetje kleur, terwijl de zachte vulling zorgt voor extra comfort. De seat liner absorbeert vocht, zorgt voor extra comfort en verkoeling. De seat liner kan makkelijk worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen.

Verkrijgbaar in de kleuren: off-white, zand, geel, oranje, rood, roze, petrolblauw, koningsblauw, donkergrijs, zwart.

 

Bugaboo high performance voetenzak

Deze voetenzak heeft twee afneembare covers, zodat je klaar bent voor elk seizoen. Er is een lente/herfst voetenzak met polyestervulling en een wintervoetenzak met donsverenvulling. De voetenzak is regen, sneeuw, wind en vlek afstotend dankzij zijn duurzame Teflon® coating en de 2×2-way waterproof ritsen.  Elke cover kan open bij het voetengedeelte voor ventilatie en houdt vuil tegen.  Hiernaast kan de Bugaboo High Performance Voetenzak ook gebruikt worden als een seat liner.

Verkrijgbaar in acrtic grey (lichtgrijs), rood en zwart

 

Bugaboo Autostoel-adapters:

Met de Bugaboo  autostoel-adapter zet je je autostoeltjes zo op het onderstel van je Bugaboo wagen.
(verschillende versies voor diverse autostoeltjes/wagens)

 

Bugaboo meerijdplankje:

Bevestig het meerijdplankje met twee clicks aan het onderstel van je Bugaboo kinderwagen en zie hoe makkelijk het is om met meerdere kinderen op pad te gaan.

(voor de Bugaboo Donkey is een extra adapter nodig)

 

Bugaboo parasol:

De parasol is zo ontworpen dat het makkelijk aan je bugaboo kinderwagen kan worden bevestigd en biedt je kind bescherming op zonnige dagen.

 

Bugaboo cupholder:

De cupholder is ideaal voor een fles, drinkbeker of flesje water. Het kan makkelijk aan de duwbeugel worden bevestigd zodat een drinkbeker tot 700 ml makkelijk binnen handbereik is.

 

Bugaboo breezy zonnekap:

Biedt bescherming tegen de zon, terwijl het een koele bries doorlaat.  De zilverkleurige stof biedt een uitstekende UV-bescherming van UPF 50+ (excl. gaas gedeeltes), is water afstotend en gemaakt van heel duurzaam materiaal. De Bugaboo Breezy Zonnekap heeft een aantal gaas gedeeltes die een koele bries doorlaten en een ingebouwd zonnescherm dat uitgetrokken kan worden voor meer schaduw.

(specifieke versie voor ieder type Bugaboo kinderwagen)