Bugaboo Fox

Bugaboo Fox

De Bugaboo Fox past in je leven, zowel thuis als onderweg. Nooit eerder was het zo makkelijk je dagelijkse dingen te doen, te winkelen, te reizen of de natuur in te gaan. Met de Bugaboo Fox geniet je van de meest comfortabele rit, ongekend duwgemak en de allerbeste rij-prestaties.

nothing like a Bugaboo®

 

Bijzonderheden:

 • Soepele, stabiele rit op elke ondergrond

De geavanceerde vierwielophanging en de grote banden zorgen voor een stabiele rit op elke ondergrond, zowel op het trottoir als op een zandpad.

 • Ongekend comfort voor je kind

Dankzij de nieuwe vering van het middenscharnier geniet je kind van een soepele rit zonder hobbels. De wieg en stoel hebben een ergonomisch ontwerp voor nog meer comfort.

 • Lekker licht te duwen

Duwen en sturen kost geen enkele moeite. Bochten, drukke straten en smalle ruimtes zijn geen enkel probleem; alsof je kinderwagen is uitgerust met stuurbekrachtiging.

 • Superlicht onderstel, eenvoudig op te tillen en te dragen

Het onderstel van de Bugaboo Fox is stevig en robuust, maar weegt slechts 9,9 kg. Het is eenvoudig op te tillen, te dragen en te vervoeren.

 • Snel in één stuk in te klappen

De kinderwagen is snel in één stuk in te klappen en kan dan zelfstandig blijven staan. Je kunt hem zonder problemen in de auto leggen of de trap op tillen.\

 • Hoge Stoel

De stoel heeft een optimale hoogte, zonder de stabiliteit van de kinderwagen in gevaar te brengen. Ideaal om je kind in de kinderwagen te zetten en er weer uit te halen.

 • Uitermate compact in te klappen voor probleemloos opbergen

Het onderstel is compact in te klappen tot een formaat dat altijd past.

 • Hoogwaardige, bestendige materialen

De Bugaboo Fox is gemaakt van duurzame materialen en hergebruikte stoffen. Je kunt hem gebruiken voor je eerste kind en daarna voor eventuele broertjes en/of zusjes, of doorgeven aan familie of vrienden; deze kinderwagen gaat jarenlang mee.

 • Eenvoudig vernieuwen voor langere levensduur

Een nieuw seizoen of een nieuwe baby: je kunt je kinderwagen makkelijk vernieuwen met nieuwe kleuren en stoffen. Mix en match, en creëer een volledig nieuwe look met een nieuwe zonnekap of stoelbekleding.

 • Bekleding van hergebruikte materialen

Wij geloven dat mobiliteit en bewegingsvrijheid niet ten koste mogen gaan van onze aardbol en zijn bewoners. Daarom hebben we de bekleding van de Bugaboo Fox gemaakt van bestaande materialen. De bekleding uit de Core Collection voor de Bugaoo Fox is gemaakt van 92 hergebruikte petflessen.

 • Praktische details

De Bugaboo Fox heeft praktische details, zoals de grote, makkelijk te bereiken bagagemand met geïntegreerde vakken, en de voetrem die je met een eenvoudige klikbeweging kunt vastzetten en weer ontgrendelen zonder je schoenen te beschadigen.

 • Geïntegreerde bevestigingspunten

Bugaboo accessoires zijn rechtstreeks op de geïntegreerde bevestigingspunten te klikken. Bevestig de parasol, de cupholder of het meerijdplankje en je bent klaar om te gaan.

 

Bugaboo Fox  wordt geleverd met:

 1. onderstel
 2. wieg/stoel frame
 3. aanvullende bekledingset voor de wieg met wiegbekleding en wiegdekje
 4. stoelbekleding
 5. zonnekap
 6. draagbeugel
 7. 2 handgrepen voor de duwbeugel en 1 handgreep voor de draagbeugel
 8. boodschappenmand
 9. regenscherm
 10. set wieldoppen

 

Kenmerken:

– Breedte: 60 cm
– Gewicht van onderstel -stoel en wielen: 9.9 kilo
– Afmetingen compact ingeklapt: 66 x 54 x 19 cm
– Afmetingen in één stuk ingeklapt: 46 x 60 x 88 cm
– Inhoud van bagagemand: 38 liter

 

Kleuren

Qua kleuren valt er veel te kiezen. Kijk eens op de site van Bugaboo voor het gehele overzicht, en kom gezellig kijken en uitproberen bij ons in de winkel!

Wij  kunnen de kleur van jou keuze leveren- op het moment dat jullie willen. Zo weet je dat je je wagen keurig op tijd in huis hebt, maar ben je niet verplicht de wagen al direct mee te nemen.

Prijs Bugaboo Fox: vanaf € 1149.=