Joolz

Joolz

Joolz 9 maandenbeurs-actie óók bij ons in de winkel!

Koop nu bij ons een Joolz kinderwagen tijdens de Negenmaandenbeurs actieperiode 2019 – en ontvang GRATIS een Joolz Essentials nest in een kleur naar keuze!

 

Joolz,  een absolute favoriet onder de kinderwagens – bij Duimeland Speciaal in Delft!

Joolz Day³ & Joolz Geo²

Joolz Day³ is totaal vernieuwd en verbeterd – vandaar de naam Joolz Day³ . Het is een heerlijke en complete wagen, ideaal voor in de stad, het park of het bos. Joolz Day³ is er in diverse uitvoeringen qua looks, maar ze hebben allemaal hetzelfde frame en dus precies dezelfde unieke eigenschappen, kwaliteit en gebruiksgemak.

Joolz Geo² is een kinderwagen  die met het gezin mee kan groeien. De wagen is te gebruiken voor 1 kindje- maar (later) ook voor 2 kindjes van verschillende leeftijden (ouder/jonger kindje) of voor een tweeling. Welke mogelijkheid je ook gebruikt, de Geo² blijft wendbaar, praktisch en heerlijk comfortabel.

Natuurlijk betaal je bij Duimeland Speciaal àltijd een prima prijs voor je Joolz kinderwagen: je bent bij ons niet duurder uit dan bij de grote ketens!

We hebben diverse modellen van Joolz uitstaan. Kom eens langs, we laten je graag de mogelijkheden zien van deze fantastische wagens.

TIP:  Je kan bij ons  je kinderwagen (en andere spulletjes) fijn op tijd bestellen, zonder deze al gelijk in huis te moeten nemen. Wij zorgen dat de bestelling netjes op tijd voor jullie klaar staat. Dan hoef je je daar geen zorgen meer om te maken…