Joolz

Joolz

Joolz,  een absolute favoriet onder de kinderwagens – bij Duimeland Speciaal in Delft!

Joolz Day & Joolz Geo

Joolz Day is totaal vernieuwd en verbeterd – vandaar de naam Joolz Day² . Het is een heerlijke en complete wagen, ideaal voor in de stad, het park of het bos. Joolz Day² is er in diverse uitvoeringen qua looks, maar ze hebben allemaal het zelfde frame en dus precies dezelfde unieke eigenschappen, kwaliteit en gebruiksgemak.

Joolz Geo is een kinderwagen  die met het gezin mee kan groeien. De wagen is te gebruiken voor 1 kindje- maar (later) ook voor 2 kindjes van verschillende leeftijden (ouder/jonger kindje) of voor een tweeling. Welke mogelijkheid je ook gebruikt, de Geo blijft wendbaar, praktisch en heerlijk comfortabel.

Natuurlijk betaal je àltijd een prima prijs voor je Joolz kinderwagen: je bent bij ons niet duurder uit dan bij de grote ketens!

Bij Duimeland Speciaal in Delft hebben we diverse modellen van Joolz uitstaan. Kom eens langs, we laten je graag de mogelijkheden zien van deze fantastische wagens.

TIP:  Je kan bij ons  je kinderwagen (en andere spulletjes) fijn op tijd bestellen, zonder deze al gelijk in huis te moeten nemen. Wij zorgen dat de bestelling netjes op tijd voor jullie klaar staat. Dan hoef je je daar geen zorgen meer om te maken…