Joolz Geo²

Joolz Geo²

Joolz 9 maandenbeurs-actie óók bij ons in de winkel!

Koop nu bij ons een Joolz kinderwagen tijdens de Negenmaandenbeurs actieperiode 2019 – en ontvang GRATIS een Joolz Essentials nest in een kleur naar keuze!

 

Joolz Geo²  is een kinderwagen met heel veel mogelijkheden.
Behalve alle voordelen en gemakken zoals ook de andere Joolz modellen hebben – heeft deze schitterende wagen de mogelijkheid om uitgebreid te worden naar een Duo model of een Twin model.

Mono & Duo

Dankzij het modulaire ontwerp van de Joolz Geo² kan een tweede stoeltje of wieg worden toegevoegd. Een tweede kindje of een tweeling? De Joolz Geo² groeit gewoon met je mee, terwijl hij net zo compact en manoeuvreerbaar blijft als altijd.

 

 

Bijzonderheden:

1.  Ruime Comfortabele reiswieg
De comfortabele en ruime wieg is voorzien van een hypo-allergeen en ademend matrasje. met een zachte zone rondom het hoofdje van het kindje. De zonnekap is voorzien van een Air Top van gaas welke geopend kan worden voor een verkoelend briesje en frisse lucht. De wieg kan gemakkelijk van de kinderwagen worden getild door het speciale oplichtsysteem

2.  Hoge Positie voor de reiswieg en het wandelwagenzitje
De hoge stoel- en wiegpositie is goed voor jouw rug, want die wordt zo ontlast bij het in- en uittillen van je kindje. Daarnaast rijd je de Joolz wagen direct aan tafel, heel handig als je uit eten of naar een terrasje gaat!

3. Ergonomisch- en praktisch zitje
Het ergonomische stoeltje is omkeerbaar en in drie posities te verstelle. Bovendien heeft de wandelwagenzit een zachte comfort zone bij het zitvlak. Het stoeltje is uitgerust met een tweede harnaspositie voor de verstelbare 5-punts veiligheidsgordel.

4.  Makkelijk te openen veiligheidsbeugel
De veiligheidsbeugel is aan twee kanten met één hand te openen. Je kindje kan zo makkelijk in en uit de wagen worden getild, zonder dat je lichaam zich in allerlei vreemde bochten hoeft te wringen.

5.  In hoogte verstelbare duwstang
De in hoogte verstelbare duwbeugel zorgt ervoor dat ook ouders met lange benen voldoende ruimte hebben om comfortabel achter de wagen te lopen.

6.  Vier-wiel vering
Met de vierwielvering heb je altijd een easy ride. Je kindje zit en slaapt comfortabel doordat schokken worden gedempt, terwijl je je soepel en met veel rijgemak door straten, over drempels of langs paden beweegt, in de stad of daarbuiten.

7.  Zeer veel opbergruimte
De Joolz Geo² heeft met de uitneembare XL boodschappenmand zeer veel opbergruimte. De XL boodschappenmand is goed toegankelijk, dus ideaal in gebruik.

8.  Compact in te klappen
De Joolz  Geo² is eenvoudig in te klappen. Inclusief stoel, XL boodschappenmand en ook met twee stoeltjes. Ingeklapt (met of zonder stoel) past de wagen zo achterin de auto, onder de trap of in de garderobe.

9.  Makkelijk te manoeuvreren met één hand
De Joolz  Geo² is met één kind en een volle boodschappenmand of met twee kinderen in de wieg nog steeds zeer compact en makkelijk wendbaar. Eenvoudig manoeuvreer je de wagen door de gangpaden van een supermarkt of door een drukke winkelstraat.

10. Uit te breiden voor een tweede kindje- of voor een tweeling
De Joolz Geo² is uit te breiden voor een tweede kindje-  of kan gebruikt worden voor een tweeling. De uitbreidingsset voor de tweede wieg en/of stoel is eenvoudig op en af te klikken.

 

Mooi punt van vertrouwen: Joolz lanceert op Geo²   Levenslange Garantie!

 

Joolz  Geo² is verkrijgbaar in 9 kleuren – onderverdeeld in 3 collecties:

Earth Collectie   Mono € 999.=

De Joolz Geo² Earth collectie is in vier kleuren verkrijgbaar: Parrot blue, Hippo grey, Elephant grey en Camel beige. De Joolz Geo² Earth collectie is stijlvol afgewerkt met een bruine leatherette duw- en veiligheidsbeugel en een grey melange voering. De collectie heeft een zilver onderstel en zwarte wielen.

Studio Collectie   Mono €  1099.=

De Joolz Geo² Studio collectie is in drie kleuren verkrijgbaar: Gris, Graphite en Noir. De leatherette duw- en veiligheidsbeugel van de Joolz Studio collectie is afgewerkt met dubbele stiksels. De voering is afgewerkt met ruitstiksels. De collectie heeft zwarte wielen en een zilver  (en bij de noir een zwart) onderstel.

 

Quadro Collectie   Mono € 1099.=

De Joolz Geo² Quadro collectie is verkrijgbaar in twee kleuren: Grigio en Blu. De leatherette duw- en veiligheidsbeugel van de Joolz Quadro collectie is afgewerkt met geribbelde structuur. De luxe stoffen zijn afgewerkt met een doorgestikt ruitpatroon en grijze mêlee voering. De collectie heeft een Shady Grey onderstel en antraciete wielen.