Joolz Geo

Joolz Geo

Joolz Geo is een kinderwagen met heel veel mogelijkheden.
Buiten alle voordelen en gemakken van de andere Joolz modellen- heeft deze schitterende wagen de mogelijkheid uitgebreid te worden naar een Duo model of een Twin model.

 

Bijzonderheden:

1.  Ruime Comfortabele reiswieg
De comfortabele en ruime wieg is voorzien van een hypoallergeen en ademend matrasje. En heeft een zachte zone rondom het hoofdje van het kindje. De zonnekap is voorzien van een Air Top van gaas welke geopend kan worden voor een verkoelend briesje en frisse lucht. De wieg kan gemakkelijk van de kinderwagen worden getild door het speciale oplichtsysteem

2.  Hoge Positie voor de reiswieg en het wandelwagenzitje
De hoge stoel- en wiegpositie is goed voor jouw rug, want die wordt zo ontlast bij het in- en uittillen van je kindje. Daarnaast rijd je de Joolz direct aan tafel, heel handig als je uit eten of naar een terrasje gaat!

3. Ergonomisch- en praktisch zitje
Het ergonomische stoeltje is omkeerbaar en in drie posities te verstellen en heeft een zachte comfort zone bij het zitvlak. Het stoeltje is uitgerust met een tweede harnaspositie voor de verstelbare 5-punts veiligheidsgordel.

4.  Makkelijk te openen veiligheidsbeugel
De veiligheidsbeugel is aan twee kanten met één hand te openen. Je kindje kan zo makkelijk in en uit de wagen worden getild, zonder dat je lichaam zich in allerlei vreemde bochten hoeft te wringen.

5.  In hoogte verstelbare duwstang
De in hoogte verstelbare duwbeugel zorgt ervoor dat ook ouders met lange benen voldoende ruimte hebben om comfortabel achter de wagen te lopen.

6.  Vier-wiel vering
Met de vierwielvering heb je altijd een easy ride. Je kindje zit en slaapt comfortabel doordat schokken worden gedempt, terwijl je je soepel en met veel rijgemak door straten, over drempels of langs paden beweegt, in de stad of daarbuiten.

7.  Zeer veel opbergruimte
De Joolz Geo heeft met de uitneembare XL boodschappenmand zeer veel opbergruimte. De XL boodschappenmand is goed toegankelijk voor gebruik in de winkel, onderweg of thuis.

8.  Compact in te klappen
De Joolz Geo is eenvoudig in te klappen. Inclusief stoel, XL boodschappenmand en ook met twee stoeltjes. Ingeklapt (met of zonder stoel) past de wagen zo achterin de auto, onder de trap of in de garderobe.

9.  Makkelijk te manoeuvreren met één hand
De Joolz Geo is met één kind en een volle boodschappenmand of met twee kinderen in de wieg nog steeds zeer compact en makkelijk wendbaar. Eenvoudig manoeuvreer je de wagen door de gangpaden van een supermarkt of door een drukke winkelstraat.

10. Uit te breiden voor een tweede kindje- of voor een tweeling
De Joolz Geo is uit te breiden voor een tweede kindje-  of kan gebruikt worden voor een tweeling. De uitbreidingsset voor de tweede wieg en/of stoel is eenvoudig op en af te klikken.

 .

Joolz Geo heeft diverse mogelijkheden:

Mono (voor 1 kindje)                              €  999.=/€ 1099.=

Duo   (voor ouder en jonger kindje)     

Twin   (voor een tweeling)

  De Joolz Geo Duo is geschikt voor een ouder en jonger kindje De Joolz Geo Twin is geschikt voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Een complete Twin configuratie bestaat uit een onderstel, bovenste wieg en stoel, XL boodschappenmand, onderste wieg en stoel.

 

Joolz Geo is er in 4 ‘Earth’ en 3  ‘Studio’ kleuren en de leatherette afwerking (voorbeugel en duwstang) is zwart of bruin.

Geo Mono - Elephant GreyGeo kleur Gris