Mutsy

De Mutsy-collectie is zo opgebouwd dat er voor elk gezin- en gedurende elke fase een passend systeem is.

Het Mutsy-assortiment bevat diverse volwaardige kinderwagensystemen. Op de Mutsy-onderstellen passen verschillende autozitjes en tal van accessoires.

Bij de ontwikkeling van elk Mutsy-product wordt veel zorg besteed aan de veiligheid en de ergonomie van het kind. Zo is het belangrijk dat de hoek tussen de rugleuning en het zitgedeelte van het wandelwagenzitje versteld kan worden en dat het kindje in een vlakke positie kan rusten. Met hun verstelbare rug- en benensteun voorzien alle Mutsy-zitjes in uitgebreide verstelmogelijkheden: zo wordt het ruggetje van de kleine passagier optimaal beschermd.

Maar ook aan het comfort van de ouders is gedacht. Alle Mutsy-wagens zijn een plezier om mee te wandelen dankzij hun wendbaarheid en ergonomische duwstang. Bovendien zijn alle onderstellen handig te vervoeren en op te bergen, ideaal voor actieve gezinnen. Het zitje van de Mutsy Evo kan in beide richtingen op het frame geplaatst worden zodat je ook de mogelijkheid hebt contact te maken met je kindje tijdens de rit.

Verder omvat de Mutsy-collectie ook een hele compacte buggy: de Nexo. Deze wendbare buggy is eveneens uitgerust met een ergonomische rug verstelling en een full-size kap. De ligpositie van de Nexo is zodanig vlak instelbaar dat het zitje in de ergonomische ligstand geschikt is vanaf 0 maanden.

De kinderwagens van Mutsy zijn in verschillende stoffen, verschillende kleuren en met diverse kleuren frames verkrijgbaar.

.

Wanneer je bij Duimeland Speciaal in Delft een Mutsy combi kinderwagen koopt ontvang je een Duimeland Speciaal kadobon! 

Zo kies je zélf je kado naar keuze uit….