Ergobaby Slaapzak met inbakerdoek

Ergobaby Slaapzak met inbakerdoek

Deze ‘Room To Grow’ Slaapzak/Inbakerdoek is een slaapzakje, mét de extra optie tot inbakeren.

Heeft je kindje behoefte aan geborgenheid en het veilige gevoel van inbakeren, dan gebruik je de slaapzak- met daarboven het inbakerstukje. De armpjes zitten geborgen en de heupjes en beentjes zijn vrij om te trappelen.

Heeft je kindje daarentegen geen behoefte (meer) aan inbakeren, of kan hij/zij al omrollen, dan heb je een slaapzakje om zo te gebruiken!

Dankzij de voorgevormde mouwen is inbakeren bovendien snél en simpel, in enkele seconden gebeurd. En een mooi extraatje: de slaapzak groeit dankzij drukknoopjes enkele maten met je kindje mee, en dus kan je de slaapzak tot 6 maanden gebruiken.

Dit set is ontworpen om mee te groeien met je kindje en zijn/haar veranderende slaapgewoontes: Baker je kindje in met de armpjes ingepakt, de armen vrij of één arm ingepakt en één arm vrij zodra hij begint om te rollen.

Tijdens erg warme nachten gebruik je alleen de inbakerdoek, en zodra je kindje niet langer graag wordt ingebakerd, gebruik je alleen de aanpasbare babyslaapzak. Alles wat u en uw baby nodig hebben om langer, veiliger en rustiger te slapen.

Eigenschappen:

  • Tweedelige set: 1 aanpasbaar slaapzakje & 1 bakerdoek
  • Baker in met de armen ingepakt, één armpje vrij of beide armen vrij, of leer je kindje zonder bakerdoek te slapen zodra hij begint om te rollen.
  • De slaapzak is verstelbaar aan de schouders zodat hij met je kindje meegroeit.
  • De inbakerdoek kan met premium velcro rond baby worden vastgemaakt en is eenvoudig verstelbaar.
  • Ritssluiting in twee richtingen voor eenvoudig verschonen en combineerbaar met veiligheidstuigjes van de meeste schommels, wipstoeltjes, enz.
  • Eén enkele maat voor baby’s: 48-76,2 cm / 3-11,3 kg
  • In de machine wasbaar

prijs:  € 39.90 (2 delig)

 

Filmpje: Hoe te gebruiken

Filmpje: Hoe langzaam afwennen