Multicare Matras

Multicare Matras

Het Multicare matras is de ideale balans van comfort, antiallergie, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud.

Het speciaal ontwikkelde LPHV schuim van het Multicare matras biedt een optimale ondersteuning tijdens het slapen en voorkomt het afvlakken van het achterhoofdje.

De Multicare bekleding zorgt ervoor dat uw baby gespaard blijft van allergieën. Deze is ondoordringbaar voor allergenen.

De hoes is wasbaar op 60°c en de gehele matras is antibacterieel en schimmelwerend. Multicare ontving medische erkenning voor haar jarenlange onderzoek om voor iedere generatie een passend en wetenschappelijk onderbouwd slaapcomfort te ontwikkelen.

Meer en meer volwassenen maar ook kinderen (1/3) heeft last van allergie. Hoofdzakelijk huisstofmijt vormt hiervan de belangrijkste oorzaak met mogelijk astma tot gevolg.

 

De hoes:

De allergeendichte hoezen zijn vervaardigd uit een soepel speciaal geweven textiel en zijn aan één zijde gecoat. Deze coating uit polyurethaan is “ademend”. Dit betekent dat de hoes erin slaagt het transpiratievocht (ook overtollige warmte) af te voeren. De stof werkt als een huid: waterdamp moleculen kunnen er door (ademend), vloeistof-moleculen, bacteriën en allergenen worden tegengehouden. Hierdoor voelt de matras niet warm of broeierig aan. De hoezen zijn daarom ook geschikt voor kinderen en personen met eczeem.

Ook daarom wordt de Multicare Matras aanbevolen door de Astma en Allergiekoepel.

 

LPHV schuim:

LPHV-schuim is een comfortschuim met drukverdelende eigenschappen en een hoog ventilerend vermogen.

Voor baby-slaapcomfort betekent dit een belangrijk hulpmiddel om achterhoofdafplatting te helpen voorkomen of beperken. Zeker als je weet dat rugligging de aanbevolen houding is voor veilig slapen bij baby’s. Met dit voordeel dat het geen negatief effect heeft op sensormatjes.

De aanpassing aan de lichaamsvorm van deze nieuwe schuimsoort is evenwaardig aan de drukverdelende eigenschap van traagschuim dat vele voordelen heeft, ook bij oudere generaties. Denk maar aan rug- en nekklachten.

 

In het kort:

  • Ondoordringbare hoes die antibacterieel en schimmelwerend is
  • Met een sopje af te vegen. Niet noodzakelijk om te wassen op 60°c
  • Uniek ontwikkeld LPHV schuim met drukverdelende eigenschappen
  • ökotex 100 klasse 1 gecertificeerd. (gezondheid & milieu)

 

60 x 120   € 130.00
70 x 140   € 164.00
70 x 150   € 176.00