Chicco Next2Me – Co Sleep Wiegje

Chicco Next2Me – Co Sleep Wiegje

Next2Me – Veilig & Dichtbij

Met de Chicco Next2Me kan je kindje lekker dicht bij je slapen – op een veilige manier.

Deze co-sleeper is eenvoudig aan het bed van de ouders vast te maken, dankzij de 2 bevestigingsriemen. De Chicco Next2me is ook in 6 hoogtes verstelbaar, zodat het aan praktisch alle bedden past. (zelfs die met lades)

 

Veelzijdig… dag en nacht!

Het wiegje Next2Me kan aan het bed van mama en papa vastgemaakt worden voor rustiger nachten tijdens de eerste maanden. Vervolgens kan de zijkant (met netweefsel) omhoog geplaatst worden en kan de Next2Me ook losstaand gebruikt worden. Dat is handig voor overdag- maar ook om de overgang naar het alleen slapen geleidelijk en rustig te laten verlopen.

Je gebruikt de co-sleeper in de kamer van de ouders of in het kamertje van de kleine – of overdag in de woonkamer. Op die manier is je kindje altijd dicht bij je.

 

Een knus en fijn bedje

Het wiegje is voorzien van een comfortabel matrasje en een raampje in netweefsel voor een optimale luchttoevoer. De wieg kan ook op een licht hellende stand vastgemaakt worden zodat je kindje bijvoorbeeld makkelijker kan ademen als het verkouden is- of last heeft van reflux.

 

Handig mee te nemen

Tenslotte is de Next2Me makkelijk opklapbaar- en mee te nemen in de meegeleverde tas. Zo kan je kindje overal (bij een middagje visite of een nachtje logeren) lekker in zijn/haar vertrouwde bedje slapen.

 

Next2Me Dream

Nieuw is de Chicco Next2Me Dream. Bij dit wiegje kan de zijkant heel makkelijk met 1 hand geopend of gesloten worden, zelfs als het bedje al vastgemaakt is aan het bed van papa en mama.Ook kan de Chicco Next 2 Me Dream heel eenvoudig in een schommelstand gezet worden.

 

Chicco-next2me-sky Chicco-next2me-roze. Chicco-next2me-zilver Chicco-next2me-sfeer Chicco-next2me-sfeer  Chicco-next2me-Dream Chicco-next2me-Dream-open