Dr. Brown’s

Dr. Brown’s – de nr. 1 fles bij Duimeland Speciaal in Delft

De flessen van Dr. Brown’s zijn dé oplossing voor kindjes met darmkrampjes en/of kindjes die veel spugen, veel boertjes laten of de fles veel te vlug leeg drinken!

Dr. Brown’s heeft een uniek ventielsysteem (natural flow ventielsysteem) dat er niet alleen voor zorgt dat er geen lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat de fles en speen vacuüm worden gezogen.

Met Dr. Brown’s voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. Op deze manier helpt de fles problemen zoals darmkrampjes, boertjes en overgeven voorkomen en blijven vitamine C, A en E optimaal behouden.  Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt oorpijn en oorontsteking voorkomen.

Veel ouders worden door het consultatiebureau en door  kinderartsen op de flessen van Dr. Brown’s geattendeerd. (De werking van Dr. Brown’s is wetenschappelijk bewezen)

De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen ‘stimuleren’ is voldoende. Dr. Brown’s wordt met succes gebruikt bij het (al dan niet noodzakelijk) geven van afwisselend borst- en flesvoeding.

 

Hoe werkt het?

Het unieke gepatenteerde ventielsysteem: dat is wat Dr. Brown’s onderscheidt van andere babyflessen. De werking ervan is wetenschappelijk aangetoond, maar wat doet onze fles precies?

1-1 Het ventielsysteem voorkomt vacuümvorming en luchtbelletjes (die je wel vaak ziet in andere flessen). Lucht gaat naar binnen via de speenring, maar komt niet in de voeding terecht.

2-2 De lucht wordt via het speciale ventielsysteem naar de ruimte boven de voeding geleid. Essentiële voedingsstoffen blijven hierdoor behouden.

3-3 Het ventielsysteem voorkomt het ontstaan van negatief vacuüm, luchtbelletjes in de voeding en vacuüm zuigen van de speen.

4-4 De voeding druppelt uit de fles. De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding; het vermindert de ophoping van vocht in de oortjes en helpt zo oorpijn voorkomen.

 

 

Wij hebben van Dr. Brown’s de standaard flessen en de brede halsflessen in ons assortiment opgenomen. Ook hebben we alle maten spenen op voorraad:

  • Fase 1:                         Voor pasgeborenen
  • Fase 2:                         Vanaf 3 maanden
  • Fase 3:                         Vanaf 6 maanden
  • Fase 4/Papspeen:   Vanaf ca. 6 maanden. Voor dikke voeding / pap. Ook geschikt voor gulzige eters en dikkere voeding (johannesbroodpitmeel).

 

Inmiddels heeft DR. Browns een uitgebreide lijn flessen, spenen en accessoires, en voor het meeste hiervan kunt u bij ons terecht!

 

Brede halsfles 150 ml. - Dr. Brown's