EZPZ

Knoeien hoort er nu eenmaal bij als je klein bent. Je kindje wil het graag allemaal ‘zelluf’ doen en dat lukt niet zo maar ineens. Maar met de Happy Mat wordt eten een stuk makkelijker én leuker!

 

‘Less mess, more fun’

‘Less mess, more fun’ luidt de slogan van het Canadese merk EZPZ. En dat klopt helemaal, want met de EZPZ Happy Mat collectie wordt elke maaltijd een feest.

De Happy Mat is een placemat en bord ineen dat zich vastzuigt aan het gladde oppervlak van de tafel. Ideaal, omdat hierdoor alles blijft staan waar het hoort. En na gebruik kan de mat gewoon afgespoeld worden onder de kraan of in de afwasmachine. De matten zijn makkelijk op te bergen door ze eventueel op te stapelen.

 

Niet alleen makkelijk, maar ook veilig

De EZPZ mat maakt eten niet alleen gemakkelijker en leuker, maar is ook nog eens veilig in het gebruik. De placemats zijn gemaakt van een bestendig siliconen waardoor ze prima in de vaatwasser, magnetron en oven kunnen. De EZPZ collectie is volledig veilig in het gebruik, zonder BPA of andere schadelijke stoffen. (Happy Mats zijn vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers)

 

Mini Mat en Happy Bowl

Voor jongere kinderen is de Mini Mat handig om te gebruiken. Deze mat werkt exact hetzelfde als de Happy Mat, alleen is net iets kleiner en handzamer. De Mini Mat past perfect op het blad van de kinderstoel en is ideaal om mee te nemen als je op reis gaat. Voor vloeibare producten heeft EZPZ de Happy Bowl. Deze placemat heeft in plaats van een bord een schaaltje en kun je bijvoorbeeld gebruiken voor yoghurt, pap of pasta. Gebruik de matten wel op een gladde ondergrond, op een onregelmatig oppervlak werkt het minder goed.

 

Waarom EZPZ?

Wat zijn nou de voordelen van de EZPZ placemats?

  • All-in-one placemat + bordje- verminderd rommel
  • Placemat zuigt zich vast aan de (gladde) tafel  zodat er geen bordjes/schaaltjes meer omkiepen
  • 100% silicone (vrij van BPA, BPS, PVC en phthalate)
  • Makkelijk schoon te maken met een sopje (bacteriën en schimmels houden niet van silicone!) maar mag ook in de afwasmachine
  • Magnetron, oven en afwasmachine bestendig
  • Duurzaam (silicone verkleurd niet en droogt niet uit)
  • Stimuleert het zelfstandig eten en bevordert de motoriek

 

Voor elke leeftijd een EZPZ mat

De Mini Mat past perfect op het blad van de kinderstoel heeft ruimte voor ruim 185 gram babyvoeding, lekkere snacks of fruit.
Afmeting placemat: 21.5 x 19.5 x 2.5 cm     Prijs: € 24.95

 

De Happy Bowl kan gevuld worden met bijna 200 gram lekkere spaghetti, ontbijtgranen, pap of soep etc etc.
Afmeting placemat: 26 x 22 x 3.8 cm     Prijs € 24.95

 

De Happy Mat is er voor de wat oudere en grotere eters en heeft daarom ruimte voor maar liefst 2 x 100 gram en 1 x 225 gram lekkernijen.
Afmeting placemat: 38 x 25 x 2,5 cm     Prijs: €29.95

 

Kleuren

De placemats zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, lime, koraal en grijs en de nieuwe Scandinavische kleuren, Blush, Sage en Berry.