Oxo Tot

Behalve de leuke en frisse look – is alles van het merk OXO Tot gewoon ook héél handig in gebruik! Zo mogen alle bordjes bijvoorbeeld in de magnetron, hebben de bekertjes een antislip rand en is over elk onderdeel van de producten grondig nagedacht.

Deze lijn is inmiddels een groot succes bij ons in de winkel.

 

Tuitbekers

De tuitbeker is er in 2 varianten: met een zachte- en met een harde tuit. Beide bekers hebben een uitsparing op de bovenkant van de beker, waardoor het neusje niet plat gedrukt wordt als er uit de beker gedronken wordt.

 

Rietjes bekers

De rietjes bekers hebben een amandelvormig rietje dat perfect afgestemd is op een kindermondje. Binnenin is het rietje voorzien van een V-vormig klepje wat een morsvrije afdichting garandeert. Het morsvrije afsluitdekseltje gaat makkelijk open zodat je kindje moeiteloos kan drinken. De rietjesbekers zijn beschikbaar in twee formaten: 180ml en 270ml.

 

Oefenbeker

Verder is er een fijne oefen beker. Deze trainingsbeker (175ml) heeft een transparant inlegstukje met gaatjes rondom dat voorkomt dat je kind ineens te veel drinken binnen krijgt- of dat alles naast zijn mondje belandt. Wanneer je kindje er klaar voor is, klik je het inlegstukje met gaatjes uit de trainingsbeker, en zo krijg je een gewone drinkbeker.

 

Babyvoeding diepvriesbakje

Dankzij het slimme ontwerp van het deksel haal je precies het aantal blokjes dat je wil uit het diepvriesbakje: van eentje tot allemaal tegelijk. De afgeronde vorm van de vakjes zorgt er bovendien voor dat de blokjes makkelijk loskomen.

Het deksel houdt geurtjes buiten en de bakjes zijn stapelbaar.

 

Set diepvriesdoosjes

Ideaal om je baby’s maaltijden in porties te verdelen, te bewaren, in te vriezen, en later weer op te warmen en te serveren.

De doosjes zitten in een handig vriesbakje en hebben inhoudsaanduidingen. Ze zijn luchtdicht, waterdicht en lekvrij. Ook geschikt voor onderweg! Ze zijn transparant, zodat je kan zien wat erin zit. De dekseltjes gaan makkelijk open en weer dicht.

De doosjes passen bij een zorgeloze levensstijl. Haal een portie uit de diepvries, stop het in je tas, ga op stap met je baby en haal het doosje tevoorschijn voor etenstijd.

2 formaten: 4x 120 ml en 6 x 60 ml.