Puckababy

Duimeland Speciaal in Delft heeft een prachtige collectie van Puckababy.

Hoeveel kindjes (en ouders) zullen er al niet geholpen zijn met de prachtige inbaker-zakjes van Puckababy? Heel veel, dat is zeker, we horen het bijna dagelijks in de winkel!

Puckababy zorgt voor slaap en rust: Slaap voor je kindje, en rust voor jullie.

 

  • Puckababy The Original ®  is een uniek baby slaapzakje voor de eerste maanden. In dit slaapzakje ervaren kleintjes ondanks alle ruimte, toch geborgenheid – en vindt je kindje automatisch meer rust. Klik  HIER voor meer informatie.

 

  • The Bag Newborn is een slaapzakje dat mooi aansluit aan het lijfje en de armpjes. De combinatie van pasvorm en hoge kwaliteit materialen voorkomt dat kleintjes zich in hun bedje `verloren’ en onbehaaglijk voelen. De Bag Newborn is dubbel gevoerd en aan beide zijden draagbaar!
    Klik  HIER voor meer informatie

 

  • De Bag van Puckababy is dé ideale baby- en peuter slaapzak tot de leeftijd van ruim 2,5 jaar. Deze slaapzak is het hele jaar door te gebruiken. Je kunt ‘m namelijk heel makkelijk aanpassen aan de omgeving en de warmte van je kindje. De Bag bestaat uit diverse ‘lagen’ die samen of afzonderlijk te gebruiken zijn.  Op deze pagina lees je meer over De Bag.